ffa server doesn't show up

Quake III Arena classic game servers forum.
User avatar
oKo*Magister
User lv4
User lv4
Posts: 247
Joined: Thu Feb 04, 2021 10:11
in-game nick: oKo*Magister
Location: PL

ffa server doesn't show up

Post by oKo*Magister »

So ffa server doesn't show up in browser and also I can't connect by IP. Any idea what can it be?
It's all in the spirit of Aimbot. *Mankubus voice*
User avatar
oKo*Magister
User lv4
User lv4
Posts: 247
Joined: Thu Feb 04, 2021 10:11
in-game nick: oKo*Magister
Location: PL

Re: ffa server doesn't show up

Post by oKo*Magister »

I just realized I'm banned.
It's all in the spirit of Aimbot. *Mankubus voice*
User avatar
adminless
Site Admin
Site Admin
Posts: 5381
Joined: Thu Nov 03, 2016 19:05
in-game nick: not available
Location: Spain

Re: ffa server doesn't show up

Post by adminless »

yes along with cthulhu (due technical reasons unfortunately). as I said, the moment he admitted himself to intentionally throw off the map rotation so much until the point he even established a exploitable pattern he didn't get intermediately banned right on the spot exactly the same as the rest of the people he (and you yourself btw) reported for that very same reason was to not interfere with the on going tournament so later on you didn't come back giving me any more shit. obviously the moment the tournament concluded (congrats on the third place btw well played) just after updating the score and all that I carried on with the ban as I said I was going to and as it couldn't be otherwise. anyways, since it looks like you didn't give me any more shit and the situation didn't escalate during these weeks I believe that this time I can probably short the initial one month term ban into just a 10 days ban so feel free to come back around the next weekend if you want.
User avatar
oKo*Magister
User lv4
User lv4
Posts: 247
Joined: Thu Feb 04, 2021 10:11
in-game nick: oKo*Magister
Location: PL

Re: ffa server doesn't show up

Post by oKo*Magister »

Ok, understandable. Time to grind duels for 10 days then :D
It's all in the spirit of Aimbot. *Mankubus voice*
User avatar
.WTF!P0rsche?!
User lv4
User lv4
Posts: 138
Joined: Tue Dec 29, 2020 22:24
in-game nick: .WTF!P0rsche?!
Location: RUSSIA

Re: ffa server doesn't show up

Post by .WTF!P0rsche?! »

omg ! ) adminless banned magi ?! ))) it seems to be a dream)))
PacMan
User lv5
User lv5
Posts: 1124
Joined: Sat Oct 21, 2017 16:09
in-game nick: PacMan.EZ
Location: u.k

Re: ffa server doesn't show up

Post by PacMan »

.WTF!P0rsche?! wrote: Wed Feb 01, 2023 21:22 omg ! ) adminless banned magi ?! ))) it seems to be a dream)))
You and berkut messing up games aswell

Can you stop going spec or leaving server just to play with each

Asses
User avatar
adminless
Site Admin
Site Admin
Posts: 5381
Joined: Thu Nov 03, 2016 19:05
in-game nick: not available
Location: Spain

Re: ffa server doesn't show up

Post by adminless »

yeah you (P0rsche/Berkut) better stop with that or you'll just end the same as I'm telling you.
User avatar
.WTF!P0rsche?!
User lv4
User lv4
Posts: 138
Joined: Tue Dec 29, 2020 22:24
in-game nick: .WTF!P0rsche?!
Location: RUSSIA

Re: ffa server doesn't show up

Post by .WTF!P0rsche?! »

adminless wrote: Wed Feb 01, 2023 21:32 yeah you (P0rsche/Berkut) better stop with that or you'll just end the same as I'm telling you.
Pacman invents.
We play normally. He's just jealous that he doesn't have such cool friends who would play with him in a team. He's freaking out from loneliness. Who prevents him from assembling a team ?
User avatar
.WTF!P0rsche?!
User lv4
User lv4
Posts: 138
Joined: Tue Dec 29, 2020 22:24
in-game nick: .WTF!P0rsche?!
Location: RUSSIA

Re: ffa server doesn't show up

Post by .WTF!P0rsche?! »

it's good that you can shuffle teams. Since if, for example, 2 players from different clans are playing, then it's interesting when each team has 1 clan.
User avatar
.WTF!P0rsche?!
User lv4
User lv4
Posts: 138
Joined: Tue Dec 29, 2020 22:24
in-game nick: .WTF!P0rsche?!
Location: RUSSIA

Re: ffa server doesn't show up

Post by .WTF!P0rsche?! »

as for the CTH and the Master, I have never seen any transitions from them to teams, besides, they rarely play at all. So they certainly couldn't stop anyone.
User avatar
adminless
Site Admin
Site Admin
Posts: 5381
Joined: Thu Nov 03, 2016 19:05
in-game nick: not available
Location: Spain

Re: ffa server doesn't show up

Post by adminless »

no, it's not (team switching), it just leads to broken games so it's not allowed and it carries banning. autobalance/rotation settings/rulesets and so on are there for a reason and people must respect and honor them. I'm not gonna tell you twice you already know that all too well.
User avatar
.WTF!P0rsche?!
User lv4
User lv4
Posts: 138
Joined: Tue Dec 29, 2020 22:24
in-game nick: .WTF!P0rsche?!
Location: RUSSIA

Re: ffa server doesn't show up

Post by .WTF!P0rsche?! »

adminless wrote: Thu Feb 02, 2023 0:43 no, it's not (team switching), it just leads to broken games so it's not allowed and it carries banning. autobalance/rotation settings/rulesets and so on are there for a reason and people must respect and honor them. I'm not gonna tell you twice you already know that all too well.
okey.
I won't change teams anymore. (although I did it very rarely)
PacMan
User lv5
User lv5
Posts: 1124
Joined: Sat Oct 21, 2017 16:09
in-game nick: PacMan.EZ
Location: u.k

Re: ffa server doesn't show up

Post by PacMan »

.WTF!P0rsche?! wrote: Sat Feb 04, 2023 16:23
adminless wrote: Thu Feb 02, 2023 0:43 no, it's not (team switching), it just leads to broken games so it's not allowed and it carries banning. autobalance/rotation settings/rulesets and so on are there for a reason and people must respect and honor them. I'm not gonna tell you twice you already know that all too well.
okey.
I won't change teams anymore. (although I did it very rarely)
True true Porsche power

Berkut bigger culprit sadly